15 oktober, 2015
Reyhan Serbeti – Basilicum siroop

Reyhan Serbeti – Basilicum siroop recept

4 Personen
185 Minuten
10 Minuten
Ingrediënten:
- Bos rode basilicum ongeveer 40 gram
- 90-100 gram suiker
- Halve citroen
- 1,5 liter kokend water
Bereiding:
- Vul een glazen kan met suiker.
- Pers de citroensap van een halve citroen.
- Voeg er een kwart deel van de kan met kokend water en roer het tot het suiker oplost.
- Voeg de basilicum eraan toe.
- Voeg er vervolgend de kokend water aan toe tot het vol zit.
- Plaats een deksel op de kan en laat dit 3 uur lang staan.
- Neem een Karaf of een andere glazen kan.
- Schenk de kan met drinken over op een lege karaf of kan en gebruik tijdens het schenken een zeef.
- Neem een glas met wat ijsklontjes en schenk het glas vol is.
Je kan er ook voor kiezen om het met groene basilicum te doen alleen wordt het groene sap ipv rood sap
Afiyet Olsun – Smakelijk eten
Volg ons op Facebook, heb je zelf een recept en wil je die ook delen met anderen stuur een bericht naar info (@) turkse-recepten.nl of reageer via Facebook
Turkse recepten heeft ook een eigen APP.
Download de app en maak je recepten met hulp van onze app.
Dagelijks worden er nieuwe recepten op toegevoegd aan onze site, op facebook en in onze app.
Iets anders proberen, bekijk de volgende heerlijke soep recepten
Kippensoep, Brandnetelsoep, linzensoep, bruidssoep, champignonsoep, yoghurtsoep, kikkererwtensoep
Turkse Recepten is voor iedereen die op zoek is naar een recept uit de Turkse keuken.