HomeSalade Salamur salatasi – Zoetzure salade

Salamur salatasi – Zoetzure salade

Posted in : Salade on by : Turkse Recepten Tags: , ,

Salamur salatasi – Zoetzure salade
personen

4 Personen

 

voorbereiding

30 Minuten

 

kooktijd

0 Minuten

 

 

Ingrediënten:

  • 1 aubergine
  • 5 tomaten
  • 5 groene peper
  • half bosje peterselie
  • 2 tandjes knoflook
  • halve citroen
  • 3 theelepel zout

Bereiding:

1. Neem een pan bij de hand, doe de aubergine daarin, vul de pan met water en 1 eetlepel zout erin.
2. Breng de pan aan de kook. Laat de aubergine ongeveer 10 minuten koken (in ieder geval tot ie zacht geworden is).
3. Haal de aubergine uit de pan, snijd de aubergine in blokjes of stukjes.
4. Snijd ook de tomaten, peper en peterselie. Knoflook dient geperst te worden, of in hele kleine stukjes gesneden te worden.
5. Doe het geheel in een kom. Doe het zout erbij. Pers een halve citroen en verdeel het sap goed over de salade.
6. Meng het geheel.
7. Salamur salatasi – Zoetzure salade is klaar om geserveerd te worden

Let op: Een simpel pittig zuur salade maar voor mensen met een gevoelige maag is dit niet een aanrader.

Afiyet Olsun – Smakelijk eten namens Turkse recepten.

Volg ons op Facebook, heb je zelf een recept en wil je die ook delen met anderen stuur een bericht naar info (@) turkse-recepten.nl of reageer via Facebook

Turkse recepten heeft ook een eigen APP.

Download de app en maak je recepten met hulp van onze app.

Dagelijks worden er nieuwe recepten toegevoegd aan onze site, op facebook en in onze app, vergeet ons niet te liken op facebook

Iets anders proberen, bekijk de volgende heerlijke soep recepten

Kippensoep, Brandnetelsoep, linzensoep, bruidssoep, champignonsoep, yoghurtsoep, kikkererwtensoep

Wij hebben een index pagina waar alle recepten op alfabetische volgorde staan, neem een kijkje en kies je heerlijke Turkse recept er tussen uit.

Turkse Recepten is voor iedereen die op zoek is naar een recept uit de Turkse keuken.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.