HomeBrood - Deeg Tost Ekmegi – Tosti broodje

Tost Ekmegi – Tosti broodje

Posted in : Brood - Deeg on by : Turkse Recepten Tags: , , ,

6 Personen  15 minuten 15 minuten

Ingrediënten:

  • 6 sneetjes brood
  • 24 plakken sucuk ( Turkse knoflookworst)
  • 2 groene pepers ( Carliston)
  • 1.5 eetlepel salca ( Turkse tomatenpuree)
  • 8 -10 Cherry tomaten
  • 4 – 5 champignons
  • 500 gram geraspte kaas ( Edammer, Leerdammer, Morbier,Gouda of Goudse)
  • 100 ml warm water
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel zout
  • 1 eetlepel zwarte peper
  • 1 eetlepel Thijm
  • 1 eetlepel chilipoeder


Bereiding:

  1. Verwarm de oven alvast op 180 graden.
  2. Leg bakpapier op een ovenplaat en smeer dit in met olijfolie en leg er 6 sneetje brood erop.
  3. Snijd de champignons en de groene peper in dunne plakken/slierten
  4. Snijd de cherrytomaten en kleine stukken.
  5. Maak in een kom een saus voor de tosti, doe in de kom 1,5 theelepel tomatenpuree, 1 theelepel olijfolie, 100 ml warm water, 1 theelepel met zout, zwarte peper, Thijm en chilipoeder. Meng het geheel tot het opgelost is.
  6. Verdeel de saus over de broden en smeer dit uit met een lepel.
  7. Verdeel de sucuk (knoflookworst) over de broden, doe dit ook met de champignons en groene peper.
  8. Verdeel geraspte kaas over de broden.
  9. Plaats de ovenschaal in de oven op 180 graden, als de sucuk is gebakken en de kaas gesmolten is dan is het klaar om geserveerd te worden. Eet smakelijk

 

Volg ons op Facebook, heb je zelf een recept en wil je dit ook delen met anderen stuur een bericht naar info (@) turkse-recepten.nl of reageer via Facebook en like onze pagina.

 

Tost Ekmegi - Tosti broodje voedingswaarde

Korte samenvatting
recipe image
Recept naam
Tost Ekmegi - Tosti broodje
Geschreven door
Gepubliceerd op
Bereidingstijd
Kooktijd
Totaal Tijd
Beoordeling
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.